Akademija gradbenih investicij

AKADEMIJA GRADBENIH INVESTICIJ PODELILA CERTIFIKATE

V ponedeljek, 9.12.2019 smo na GZS podelili certifikate Gradbenih investicij 38 posameznikom, ki so obiskovali akademijo na dveh izvedbah v letu 2019.

Predstavitev akademije gradbenih investicij

Združenje za svetovalni inženiring (ZSI) pri GZS že vrsto let izvaja usposabljanja s področja investicijskih procesov in FIDIC. Izgubljeno desetletje na področju gradbenih investicij in hude posledice na področju zmanjšanja kapacitet in odhoda kadrov iz širše investicijske panoge so vzpodbudile Upravni odbor ZSI, da je v sodelovanju z drugimi strokovnimi organizacijami na GZS ustanovil Akademijo gradbenih investicij (AGI).

Prva šola v Sloveniji, ki združuje tako gradbene kot tudi energetske investicije

Prva šola v Sloveniji, ki združuje tako gradbene kot tudi energetske investicije

Vodenje in izvajanje investicij je strokovno zahtevno delo, ki zahteva interdisciplinarna znanja ter stalno in sistematicno izpopolnjevanje.

Podelitev certifikatov AGI - 19. december 2018

Podelitev certifikatov AGI - 19. december 2018

Investicije spet v polnem zamahu

Investicije spet v polnem zamahu

Jesenska Akademija gradbenih investicij (AGI) požela izjemen uspeh.

Akademija gradbenih investicij pri GZS, danes, 13. septembra 2018 odprla svoja vrata

“Ponosni smo, da je Akademija gradbenih investicij pri GZS, danes, 13. septembra 2018 odprla svoja vrata”, je svoj nagovor ob prvi izvedbi začel direktor Združenja za svetovalni inženiring pri GZS in vodja Programskega sveta akademije mag. Slovenko Henigman ter izpostavil, da je Akademija odgovor na izgubo kompetenc po dolgotrajni krizi in zaostanku širšega gradbenega sektorja pri produktivnosti. Pa ne samo v Sloveniji tudi po svetu ima gradbeni sektor pred seboj velike izzive.

Brošura "Akademija gradbenih investicij"

Šola izvajanja in vodenja investicijskih procesov

Akademija gradbenih investicij kot eden od korakov na poti k izboljšanju investicijskih dejavnosti

Slovenija se je v zadnjih letih izvila iz gospodarske krize, gospodarstvo ponovno raste, vse od zadnjega četrtletja 2013 naprej. Stanje se izboljšuje, kar se z zamikom kaže tudi pri aktivnostih na področju investicij. V zadnjem letu podjetja, ki delujejo na investicijah, ugotavljajo povečano povpraševanje po svojih storitvah.

Nova akademija za vse, ki vodijo ali upravljajo z investicijami

Akademija gradbenih investicij. Program, ki bo odgovoril na izzive današnjega časa, ponudil strokovne vsebine in usmerjal v prihodnost.