Akademija gradbenih investicij

Izboljšanje investicijskega okolja z Akademijo gradbenih investicij

Akademija gradbenih investicij je posebej ustanovljena 50 urna šola, v kateri najboljši strokovnjaki iz prakse poučujejo strokovnjake, ki vodijo ali sodelujejo v investicijskem procesu. Ustanovljena je z namenom razvoja kompetenc in prenosa dobri praks za čim bolj učinkovito realizacijo investicij. Septembra 2018 je bila pripravljena prva izvedba Akademije gradbenih investicij (AGI). Kot je bilo zastavljeno, sta bili od tedaj vsako leto izvedeni po dve ponovitvi. Pred kratkim je potekala osma izvedba, ki se je z izpiti končala 21. in 22. aprila 2022.

Uspešna 8 izvedba AGI

NOVO na AKADEMIJI !!!!

Dodatne delavnice pred vsakim modulom!

AKADEMIJA GRADBENIH INVESTICIJ PODELILA CERTIFIKATE

V ponedeljek, 9.12.2019 smo na GZS podelili certifikate Gradbenih investicij 38 posameznikom, ki so obiskovali akademijo na dveh izvedbah v letu 2019.

Predstavitev akademije gradbenih investicij

Združenje za svetovalni inženiring (ZSI) pri GZS že vrsto let izvaja usposabljanja s področja investicijskih procesov in FIDIC. Izgubljeno desetletje na področju gradbenih investicij in hude posledice na področju zmanjšanja kapacitet in odhoda kadrov iz širše investicijske panoge so vzpodbudile Upravni odbor ZSI, da je v sodelovanju z drugimi strokovnimi organizacijami na GZS ustanovil Akademijo gradbenih investicij (AGI).

Prva šola v Sloveniji, ki združuje tako gradbene kot tudi energetske investicije

Prva šola v Sloveniji, ki združuje tako gradbene kot tudi energetske investicije

Vodenje in izvajanje investicij je strokovno zahtevno delo, ki zahteva interdisciplinarna znanja ter stalno in sistematicno izpopolnjevanje.

Podelitev certifikatov AGI - 19. december 2018

Podelitev certifikatov AGI - 19. december 2018

Investicije spet v polnem zamahu

Investicije spet v polnem zamahu

Jesenska Akademija gradbenih investicij (AGI) požela izjemen uspeh.